Utilizăm cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului și pentru a îmbunătăți experiența ta pe acest site.

Confidențialitatea datelor Politica de cookies
Accept
A.N.U. - Fii voluntar

Fii voluntar

Vino să îi cunoști, să îi plimbi, să îi iubești!

Grup facebook

Hai la plimbare!

În fiecare duminică de după-amiază o parte din câinii din grija asociației noastre ies la plimbare. Avem nevoie de voluntari, așa că vino să ni te alături! Cățeii sunt vaccinați, deparazitați și foarte drăgăstoși.
Poți veni oricând ai timp! Nu este obligatoriu să vii în fiecare săptămână. Fiecare voluntar vine când poate.

De ce este important?

În timpul acestor plimbări, câinii socializează, învață să meargă în lesă, se obișnuiesc cu situațiile des întâlnite și au parte de iubire și mișcare în spațiu deschis. Toate acestea îi ajută să fie mai ușor de adoptat.

De ce anume ai nevoie?

În afară de dragoste și voie bună, nu trebuie să aduci nimic. Trebuie doar să vii și să le dedici două ore din timpul tău! Cățeii au tot ce le trebuie pentru plimbare: hamuri, lese și mult chef de joacă.

Cu ce pleci?

Cu o experiență plăcută în aer liber și prieteni noi, recunoștința cățeilor și, mai presus de toate, cu bucuria de a lăsa în urmă niște blănoși fericiți.
Nu ai nimic de pierdut, ci doar de câștigat! Bucuria cu care fiecare câine așteaptă voluntarii care să-i mângâie și să îi iubească este de neprețuit.

Mai multe informații cu privire la ora și locul de întâlnire găsești pe facebook, pe grupul ANU - Voluntari pentru plimbare. Vino să îi cunoști, să îi plimbi, să îi iubești!