Utilizăm cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului și pentru a îmbunătăți experiența ta pe acest site.

Confidențialitatea datelor Politica de cookies
Accept
A.N.U. - Ajută

Ajută-ne să îi ajutăm!

Oricine poate ajuta, trebuie doar să începi! ♡

Dacă nu poți adopta sau găzdui temporar, poți adopta de la distanță! După cum știi, avem foarte multe animale în grija noastră, iar costurile se adună de la animal la animal. Poți susține un animăluț la alegere prin adopție la distanță.

Ce este adopția la distanță?

Adoptând un animăluț la distanță, îl poți susține lună de lună fie financiar sau trimițând direct mâncare, jucării sau orice altceva crezi că este necesar. Îl poți ajuta să își găsească o căsuță distribuind albumul sau pagina sau pozele sale. Poți cere poze sau filmări cu blănosul adoptat.

De ce avem nevoie de sponsori?

Avem câini care sunt la noi de ani de zile, dintre care câțiva și-au petrecut toată viața în țarc. Avem pisici care așteaptă de ani de zile să își găsească familia lor. Printre altele, au nevoie de mâncare, deparazitări, vaccinări. A avea un sponsor pentru un câine sau o pisică înseamnă să ne ajute să ținem pasul cu costurile și ne dă speranță pentru cei care așteaptă de multă vreme că poate într-o zi vor pleca la casele lor. Dacă cuiva îi pasă de ele, poate există și cineva care își va dori să adopte aceste animăluțe pentru totdeauna.

Cum funcționează?

Dacă vrei să sponsorizezi un animal care nu a fost deja adoptat la distanță, ne poți contacta să ne spui alegerea ta. Apoi poți trimite bani, mâncare sau cele necesare și, la cerere, te vom ține la curent cu poze și filmulețe.

Vei primi un certificat de adopție la distanță pe care îl vom încărca în albumul nostru de facebook, unde donațiile tale vor fi de asemenea scrise.

Ești pregătit să sponsorizezi un blănos? Poți alege dintre animalele disponibile pentru adopția la distanță.