Utilizăm cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului și pentru a îmbunătăți experiența ta pe acest site.

Confidențialitatea datelor Politica de cookies
Accept
A.N.U. - Maratonul sterilizărilor

Maratonul sterilizărilor

Campanie de sterilizări gratuite

Ca să putem oferi pe tot parcursul anului campanie de sterilizare gratuită pentru animalele cu sau fără stăpân, ne bazăm pe ajutorul celor care doresc un viitor mai bun, fără animale abandonate. Dacă vrei să contribui, poți cumpăra „un bilet către un viitor mai bun” pentru a sponsoriza sterilizarea unui animal. Fiecare sterilizare înseamnă mai puțini căței și pisoi născuți pe stradă sau abandonați, aruncați sau uciși. Ajută-ne să schimbăm lumea împreună!

Cât costă?

Prin colaborarea noastră cu medicii veterinari, sterilizarea unei pisici costă 75 lei (aproximativ 15 euro) și sterilizarea unui câine costă 125 de lei (aproximativ 25 de euro).

Cum pot sponsoriza o sterilizare?

Poți trimite bani direct în conturile noastre bancare sau prin PayPal la adresa noastră de mail, specificând „sterilizare pisică” sau „sterilizare câine”. Detaliile pentru tranzacție le găsești pe prima pagină sau pe pagina de donații.

De unde știu că banii se folosesc unde trebuie?

Când banii de la tine sunt folosiți pentru acoperirea unei sterilizări, postăm în albumul nostru de sterilizări și pe pagina facebook a evenimentului de sterilizări un „bilet către un viitor mai bun”, pe care scrie numele sponsorului și care conține un colaj cu poza de dinainte de sterilizare și cu poza primită de la cabinet.