Utilizăm cookie-uri pentru funcționalitatea site-ului și pentru a îmbunătăți experiența ta pe acest site.

Confidențialitatea datelor Politica de cookies
Accept
A.N.U. - Adoptă

Procesul de adopție poate părea complicat la început, însă este gândit astfel pentru a ne asigura că blănoșii noștri ajung într-o familie potrivită și responsabilă.

Cererea pentru adopție

Fie că știi deja ce animăluț ai vrea să adopți sau ești încă nehotărât și ai dori să te ajutăm să găsești blănosul potrivit pentru tine, mai întâi trebuie să știm că vrei să adopți. Am pus la dispoziție un formular de adopție pe care te rugăm să îl completezi și să-l trimiți automat pe mailul nostru. Sunt informații care ne ajută să ne facem o idee despre posibilitățile și condițiile pe care i le poți oferi blănosului. Ne dorim ca fiecare animăluț să își găsească o familie potrivită și să se bucure împreună de ani și ani de dragoste și veselie.

Discuția

Dacă considerăm că ești potrivit pentru a adopta un blănos din grija noastră, vom lua legătura cu tine prin una dintre metodele de contact pe care ni le-ai oferit în cererea de adopție. Vom discuta puțin despre ce înseamnă adopția, despre obligațiile ambelor părți, despre contract.

Vizita

Dacă ajungem împreună la concluzia că putem continua adopția, vom trimite un reprezentant să facă o vizită la viitoarea familie a blănosului nostru. Este important să confirmăm informațiile din cerere, deoarece vrem să ne asigurăm că totul este în regulă.

Perioada de probă (opțional)

Dacă nu ești sigur că blănosul este cu adevărat potrivit sau ai îndoieli în ceea ce privește adaptarea la schimbare a unuia dintre voi, poți lua blănosul pentru câteva zile. Te vom ajuta la nevoie și îți vom sta la dispoziție pentru recomandări sau nelămuriri. Este un pas opțional, adopția fiind posibilă în acest moment.

Contractul și modificarea în RECS

Pentru finalizarea adopției, vom semna un contract care prezintă responsabilitățile, drepturile și obligațiile de ambele părți. Odată cu contractul, vei primi carnetul de sănătate al animăluțului și, în cazul câinilor, acesta va fi trecut pe numele tău în Registrul Câinilor cu Stăpân din România.

Un final fericit

Ne-am dori să știm cum vă adaptați împreună, așa că așteptăm în primele două luni un mesaj cu poze o dată la câteva zile, apoi din când în când. Te vom ajuta în continuare cu orice nelămurire, deci ne poți contacta oricând.